Cariere

Oraș

Departamente

Tipul jobului

Achiziții

Apa, malțul și hameiul sunt ingredientele principale în producerea berii bune și de calitate. Dar tehnologiile, energia și materialele pe care le folosim joacă un rol la fel de important. De aceea, munca echipei noastre de Achiziții este atât de însemnată: ne ajută să selectăm materialele și serviciile de cea mai bună calitate și cele mai sustenabile, pentru a produce, livra, vinde și promova cele mai iubite beri din România.

Corporate Affairs

Pentru noi, a face bere înseamnă a aduce bucurie societății și comunităților noastre. Responsabilitatea echipei noastre de Corporate Affairs este să ajute comunitățile în care ne desfășurăm activitatea să crească și să se dezvolte într-un mod sustenabil. Suntem un membru important și activ al comunității, menținând relații echitabile și de lungă durată cu stakeholderii externi, cu angajații și cu partenerii noștri.

Craft & Heritage

Financiar

Nu este vorba doar despre cifre! Colegii noștri din departamentul Financiar au o vedere de ansamblu asupra companiei: realizează strategii, monitorizează performanțe, creează procese care contribuie la dezvoltarea pe termen lung a companiei, dar și multe altele!

Information Systems

Printre primii colegi cu care te vei întâlni sau interacționa când te vei alătura Ursus Breweries vor fi colegii din echipa IS. Ei se asigură că avem cu toții instrumentele potrivite pentru a face o treabă excelentă, precum și că sistemele sunt funcționale pentru a ne desfășura activitatea. Echipele din acest departament implementează de asemenea noi tehnologii care ajută compania să își mențină avantajul competitiv. Așadar, dacă ești priceput în ale tehnologiei și îți plac sistemele noi și instrumentele online, aceasta este echipa potrivită pentru tine!

Juridic

Logistică

Când vrei o bere, te duci la magazinul cel mai apropiat, găsești marca ta preferată, o cumperi și te întorci acasă. Te-ai întrebat vreodată cum ajunge berea pe rafturile magazinelor? Echipa noastră de Logistică menține echilibrul dintre cerere și ofertă, ceea ce presupune activități de la achiziționarea de materii prime necesare producerii berii până la asigurarea livrării la timp către clienții noștri – fie că vorbim de supermarketuri, magazine mici din apropierea casei sau restaurante.

Marketing

Creativitate, viziune, energie și pasiune – despre toate acestea este echipa noastră de Marketing! Putem să garantăm că a lucra cu cele mai iubite mărci de bere din România și a le contura dezvoltarea va fi provocator, îți va aduce satisfacții și bucurii. Crezi că ai următoarea idee de campanie mare? Aplică la o poziție în Marketing!

Producție

Știi de ce berile noastre au un gust atât de bun? Pentru că sunt făcute de echipa noastră de Producție cu grijă și pasiune, din cele mai bune ingrediente. Colegii noștri se asigură că berea care iese din fabricile noastre este de cea mai înaltă calitate. De la Fabricarea Berii și Îmbuteliere la Inginerie și Asigurarea Calității, colegii noștri folosesc cele mai noi tehnologii pentru a produce berile care aduc atât de multă  bucurie românilor.

Resurse Umane

Nu am putea avea succesul de care ne bucurăm fără oameni dedicați, îndrăzneți, curioși, de echipă și care cred unii în alții! Echipa noastră de Resurse Umane știe că oamenii sunt ingredientul principal al succesului businessului nostru. Avem o relație specială cu talentele. Descoperim oameni care se potrivesc culturii noastre, ne ocupăm de dezvoltarea lor pe parcursul carierei și îi recunoaștem pe acei colegi care fac lucruri minunate. De la recrutare, la dezvoltare până la motivare, echipa noastră de Resurse Umane se ocupă de toate aspectele referitoare la angajați.

Strategie

Vânzări și Trade Marketing

Dinamism, gândire strategică, relații de lungă durată – acestea sunt primele cuvinte la care ne gândim când vorbim despre colegii din Vânzări și Trade Marketing! Ei sunt legătura dintre berile noastre grozave și clienții noștri! Ne mândrim că investim în parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere. Așadar, dacă crezi că ai ce îți trebuie pentru a reprezenta niște produse cu adevărat minunate, alătură-te echipei noastre de Vânzări și Trade Marketing!

Mecanic

Brașov, Timișoara

N-ai găsit un un job pentru tine?

Trimite-ne un CV la recrutare@asahibeer.ro și poate găsim ceva care ți se potrivește!

    Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.