Termeni si conditii


GENERALE DE UTILIZARE A ACESTUI WEBSITE

Bine ati venit pe website-ul oficial al companiei Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc. Acest website este proprietatea Ursus Breweries S.A, companie inregistrata in Romania (numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/20456/2005), cu sediul social in Bucuresti, Str. Stirbei Voda 26-28.
 
Continutul publicat al acestui website este proprietatea (©) a Ursus Breweries si/sau a SABMiller plc, grupul din care compania face parte. Ursus Breweries isi rezerva, de asemenea, si dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.
 
Toate referirile la "Ursus Breweries", "a/al/ai/ ale noastre", "pe noi" sau "noi" sunt referiri la Ursus Breweries si operatiunile sale.
 
Prin accesarea acestui website sunteti de acord cu urmatorii termeni si urmatoarele conditii ("Termeni si conditii")  si avertismentul de copyright care se gaseste la adresa: www.ursusbreweries.ro/copyright

 
DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI, VA RUGAM SA PARASITI ACUM ACEST WEBSITE.

 

1. Varsta minima

Utilizarea acestui website este restrictionata persoanelor sub 18 ani, varsta minima legala pentru cumpararea de bauturi alcoolice in Romania.  Inainte de a accesa acest website, vi se va cere sa va confirmati varsta.

 

2. Disclaimer privind continutul

Daca utilizati acest website (inclusiv descarcarea de materiale si link-uri la alte website-uri), daca utilizati continutul publicat pe acest website si va bazati pe acest continut, o faceti pe riscul dumneavoastra. In masura in care acest lucru este permis de legislatia aplicabila, excludem in mod expres orice declaratii, conditii, termeni sau garantii privind comercializarea, calitatea satisfacatoare, adecvarea la scop sau grija rezonabila si competenta care ar putea fi altfel presupuse din sau integrate in acesti termeni, fie prin statut, lege sau in alt mod.
 
Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:
 
• Acuratetea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website  
• Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi
• Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
• Ca acest website nu poate ca la un moment dat sa contina infectii de tip virus.

 

3. Limitarea raspunderii

Aceasta limitare nu se aplica deceselor sau ranirilor personale provocate din neglijenta noastra sau acte frauduloase ale noastre. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna pe care o suferiti, de nicio natura, care ar putea fi provocata de utilizarea sau incercarea de utilizare a acestui website sau a oricarui continut publicat pe website. Ursus Breweries nu este raspunzator fata de terti pentru incalcarea drepturilor acestora rezultate din utilizarea necorespunzatoare sau frauduloasa a website-ul oficial al companiei Ursus Breweries.

 

4. Proprietatea intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala aferente continutului acestui website (incluzand, fara limitare, marcile comerciale, imaginile si siglele) fie sunt proprietatea Ursus Breweries sau a SABMiller, fie sunt utilizate de catre noi sub licenta, si ne sunt rezervate. Nu dobanditi niciun drept asupra continutului acestui website cu exceptia dreptului limitat de a utiliza website-ul in conformitate cu termenii.

 

5. Utilizarea acestui website

Sunteti bineveniti sa utilizati acest website in conformitate cu acesti termeni si puteti imprima si/sau descarca informatii de pe acest website pentru utilizare personala, dar nu in scopuri comerciale. Nu aveti permisiunea:
 
• de a stabili un link intre acest website si orice alt website, sau de a incadra orice parte a acestui website fara acordul nostru prealabil;  
• de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite virusi informatici sau de a utiliza acest website in scopuri ilegale;  
• de a utiliza in scopuri necinstite sau modifica continutul pe care il copiati de pe acest website sau de a utiliza acest continut fara publicarea avertismentelor de copyright si alte drepturi de proprietate intelectuala pe care le utilizam in legatura cu acest continut, in acelasi mod si in aceeasi forma prezentate pe website.  
 
In conditiile in care incalcati acesti termeni sau politica noastra privind protectia datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastra la acest website.

 

6. Hyperlinks

Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru usurinta folosirii. Dumneavoastra veti descarca, naviga si utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastra, fara a antrena nicio raspundere din partea noastra.

 

7. Modificari

Putem amenda, modifica, actualiza sau intrerupe operarea acestui website sau a oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem de asemenea modifica si acesti termeni la anumite intervale.

 

8. Legislatia aplicabila si interpretare

In cazul in care orice dispozitie a acestor termeni este declarata nula, neavenita, ilegala sau altfel inaplicabila, valabilitatea, legalitatea si aplicabilitatea celorlalte dispozitii ale acestor termeni raman neschimbate.
 
Acesti termeni si conditii sunt guvernate de legislatia in vigoare.

 

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide