Candidatul ideal
Studii superioare tehnice, preferabil in industria alimentara ;
Abilități de planificare si organizare ;
Abilități interpersonale si de comunicare;
Abilități de management;
Abilități analitice;
Orientare către client;
Cunoștințe nivel mediu de limba engleza;
Cunoștințe Microsoft Office (Word, Excel, Access, Outlook) si alte programe folosite in procesul de planificare.
Descrierea jobului
Coordonarea si supervizarea întregii echipe din departamentul Fabricare Bere la nivel de schimb (operatori de proces, artizani de proces (personal întreținere);
Executarea planului de producție;
Respectarea standardelor de calitate si sisteme ISO (inclusiv SHEQ);
Planificarea si asigurarea efectuării sarcinilor de întreținere curenta si a reparațiilor accidentale;
Promovarea îmbunătățirii continue prin implementarea practicilor si proceselor WCM si inovare;
Aplicarea eficienta a procesului de management al performantei in scopul atingerii indicatorilor de performanta la nivel de echipa, departament si fabrica;
Identificarea nevoilor de dezvoltare si training pentru membrii echipei si urmărirea implementării planurilor de dezvoltare individuala;
Asigurarea unei comunicări eficiente in cadrul echipei sau/si cu alte echipe si funcțiuni.
#LI-DNI