Fabrica din Brașov

Fabrica Ursus Breweries din Brașov demonstrează încă o dată angajamentul nostru față de valorile autohtone ale pieței berii în România, fiind printre cele mai vechi fabrici de bere din România, atestată din anul 1892.

Pentru comunitatea din Brașov, dar și pentru noi, fabrica de bere reprezintă un simbol de prestigiu, care de-a lungul timpului s-a străduit să ofere consumatorilor bere de bună calitate și să satisfacă cerințele acestora prin diversificarea permanentă a gamei de produse.

Certificările ISO pe care fabrica le-a obținut în decursul ultimilor ani atestă importanța pe care fabrica din Brașov o acordă siguranței angajaților la locul de munca, calității superioare a produselor, precum și grijii față de mediul înconjurător.

În fabrica din Brașov ținem pasul cu implementarea și utilizarea tehnicilor moderne, atât în ceea ce privește procesul de fabricare a berii, cât și cel de îmbuteliere.

În prezent, fabrica din Brașov are 220 de angajați și o capacitate de 1.2 milioane de hectolitri pe an.

De asemenea, investim în dezvoltarea tinerelor generații, oferind burse studenților din comunitatea din Brașov. Studenții au de asemenea oportunitatea de a aplica în cadrul programului nostru de Graduate Trainee.

Imagini de la începuturile fabricii de bere din Brașov.Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România.

Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca.

Despre Asahi

Asahi Group Holdings este o afacere globală, cu operațiuni în peste 100 de țări din întreaga lume, în domenii precum producția de bere, a băuturilor alcoolice, a băuturilor răcoritoare și a produselor alimentare. În Industria berii, Asahi deține un portofoliu diversificat, care include mărcile simbol Asahi Super Dry, Peroni și Grolsch.

Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Din noiembrie 2020, grupul Asahi Europe & International gestionează 19 unități de producție în 8 țări din Europa și este custodele unora dintre cele mai appreciate mărci de bere din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch și Kozel. În cadrul Asahi Group, misiunea Asahi Europe & International este de asemenea de a dezvolta și gestiona toate piețele de export la nivel global, din afara Japoniei și Oceaniei.

 

Împreună cu Asahi Europe & International, Asahi Group Holdings își propune să își consolideze poziția de afacere globală și prin mărcile sale să le ofere clienților cel mai înalt nivel de calitate și integritate.

Pentru mai multe informații despre Asahi Europe & International, vă rugăm să vizitați https://www.asahiinternational.com/