Trăiește cu măsură

În anul 2006, am lansat programul național Trăiește cu măsură!, al cărui scop a fost promovarea, în rândul tinerilor, a unui stil de viață echilibrat. Totodată, prin intermediul programului am încurajat unui dialog deschis în ceea ce privește adicțiile.

În cadrul acestui program ne-am adresat studenților din cele mai importante 8 centre universitare din România, pentru care am organizat 22 de dezbateri pe tema adicțiilor.

Prin intermediul programului de responsabilitate socială Trăiește cu măsură! ne-am dorit să promovăm consumul responsabil de alcool ca parte a unui stil de viață sănătos, prin prisma faptul că tinerii sunt predispuși să răspundă anumitor tentații ce pot conduce la diverse adicții care cauzează daune atât la nivel personal, cât și pentru comunitatea din care fac parte.

Proiectul a continuat și în 2007, când am lansat site-ul www.traiestecumasura.ro, o platformă online care ne-a permis o comunicare mai facilă și mai eficientă cu tânăra generație. Site-ul a fost de asemenea și un instrument de informare, unde au fost publicate mai multe detalii despre modul în care s-a derulat programul.