Ce înseamnă să ai “stofă de urs”?

Povestea programului Graduate Trainee Ursus Breweries a început acum 3 ani, odată cu prima generație care a spus „DA” provocării de a se alătura echipei Ursus Breweries. De atunci, am continuat să investim în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați studenți și absolvenți.

Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” își propune să atragă tineri talentați care își doresc o carieră în industria berii. Structura programului le oferă participanților ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Europe & International își desfășoară activitatea.

Dacă te alături programului, pe durata celor 12 luni ale sale, vei avea ocazia să vizitezi berării, vei putea  să te alături forței de vânzări pe teren și vei putea lucra autonom pe proiecte, într-un mediu care îți va permite să înveți și să te distrezi. Schimbarea departamentului la fiecare trei sau patru luni le permite participanților să dobândească o perspectivă de ansamblu asupra afacerii și să beneficieze din interacțiuni cu experți în domeniu. De asemenea, participanții sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi.

Cum este experiența de trainee in Ursus Breweries

Vale: Acesta este primul loc unde am găsit o atmosferă potrivită pentru mine. Ca trainee, deja am început să învăț despre industria berii, dar în același timp am parte și de dezvoltare personală, cu ajutorul oamenilor minunați din jur.

Bianca: În 2019, am început călătoria palpitantă ca trainee în Ursus Breweries. De la programul de inducţie, la vizitele de piaţă, pot să spun că acum mă uit în alt fel la un magazin sau la o locaţie. Am învăţat foarte multe lucruri într-o perioadă scurtă de timp şi vreau să continui să fac asta în acelaşi ritm şi în acelaşi mod.

Cum se desfășoară procesul de selecție pentru programul de Graduate Trainee?

Primele săptămâni în companie ca trainee

Rotațiile în care ești implicat ca trainee