Despre experiența Go Graduates

Programul Go Graduates este un program nou în Ursus Breweries, dar care se construiește pe experiențele îndelungate ale companiei în programe similare. În ultimii 8 ani, Ursus a investit în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați studenți și absolvenți.

Go Graduates își propune să atragă tineri talentați care își doresc să își construiască o carieră în industria berii. Structura programului le oferă participanților ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Europe & International își desfășoară activitatea.

Dacă te alături programului, pe o durată de 2 ani, vei avea ocazia să vizitezi berării, vei putea să te alături forței de vânzări pe teren și vei putea lucra autonom pe proiecte, într-un mediu care îți va permite să înveți și să te distrezi. Schimbarea departamentului la fiecare 6 luni îți va permite să dobândești o perspectivă de ansamblu asupra afacerii și să beneficiezi din interacțiuni cu experți în domeniu. De asemenea, toți participanții sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi.

Cum este experiența de trainee în Ursus Breweries