Bârlogul URSUS – berărie artizanală în Cluj-NapocaDespre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România.

Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca.

Despre Asahi

Asahi Group Holdings este o afacere globală, cu operațiuni în peste 100 de țări din întreaga lume, în domenii precum producția de bere, a băuturilor alcoolice, a băuturilor răcoritoare și a produselor alimentare. În Industria berii, Asahi deține un portofoliu diversificat, care include mărcile simbol Asahi Super Dry, Peroni și Grolsch.

Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Din noiembrie 2020, grupul Asahi Europe & International gestionează 19 unități de producție în 8 țări din Europa și este custodele unora dintre cele mai appreciate mărci de bere din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch și Kozel. În cadrul Asahi Group, misiunea Asahi Europe & International este de asemenea de a dezvolta și gestiona toate piețele de export la nivel global, din afara Japoniei și Oceaniei.

 

Împreună cu Asahi Europe & International, Asahi Group Holdings își propune să își consolideze poziția de afacere globală și prin mărcile sale să le ofere clienților cel mai înalt nivel de calitate și integritate.

Pentru mai multe informații despre Asahi Europe & International, vă rugăm să vizitați https://www.asahiinternational.com/