Voluntariat angajați 2022

Voluntariatul este o componentă importantă a strategiei noastre de dezvoltare durabilă.

Este modalitatea prin care angajații Ursus Breweries se reconectează cu natura și creează parteneriate și legături pline de însemnătate cu oamenii din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Traseu de hiking și ecologizare în Lopătari, jud. Buzău

În luna septembrie, zeci de angajați Ursus Breweries au marcat traseul de hiking către obiectivul turistic Focul Viu și au ecologizat suprafața de la baza traseului. ​

Știai că această zonă este inclusă în Ținutul Buzăului, declarat anul acesta Geoparc Internațional UNESCO?

Cu sprijinul Asociației Ținutul Buzăului și Primăriei Lopătari, 30 de voluntari Ursus Breweries au contribuit la o natură mai curată și la dezvoltarea economică a zonei, prin încurajarea turismului. ​

Ecologizare în Valea Doftanei, jud. Prahova

În luna octombrie, peste 100 de colegi și-au unit forțele pentru un mediu mai curat și au ecologizat zona râului Doftana de pe raza localității Valea Doftanei din județul Prahova. Împreună au reușit să strângă peste o tonă de deșeuri.

Pentru că ne dorim ca toate acțiunile noastre să aibă însemnătate, ne-am asigurat că deșeurile colectate merg spre reciclare.

Cu sprijinul colaboratorilor noștri GreenPoint Management, deșeurile au fost deviate de la groapa de gunoi către un centru de sortare pentru a putea fi evaluate și trimise spre reciclare.

La finalul acțiunii, voluntarii s-au bucurat și de o binemeritată relaxare în Poiana Ciucaș de la barajul Paltinu. Acțiunea a făcut parte din campania „Râuri de cristal”, inițiată de Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării.