Colectare & reciclare la festival 2022

Peroni la Neversea

Brandul de bere Peroni Nastro Azzurro a făcut și în acest an distracția de pe plaja Neversea mai plăcută și mai responsabilă.

Brandul s-a asigurat că, alături de festivalieri cu chef de distracție și simț civic, participarea la cel mai mare festival de la malul mării lasă și o amprentă pozitivă asupra naturii.

Au fost instalate aparate pentru colectarea dozelor de aluminiu și, pentru colectarea unui număr prestabilit de doze, participanții au putut câștiga premii.

Astfel, am colectat peste 14.000 de doze de aluminiu. Și pentru că vrem să ne asigurăm că un lucru făcut e bine făcut până la capăt, alături de partenerii noștri, Canpack Recycling și GreenPoint Management, ne-am asigurat că cele peste 246 de kg de aluminiu au fost reciclate.

Pentru o natură mai curată și pentru cât mai multe ediții de festival pline de distracție responsabilă.

Kozel la UNTOLD

Ca în fiecare an, am răsplătit și în 2022 distracția responsabilă la UNTOLD.​

Brandul de bere Kozel a montat șase aparate pentru colectarea dozelor de aluminiu din cadrul festivalului și, pentru colectarea unui număr prestabilit de doze, festivalierii au primit premii speciale și acces în interiorul Țapului Gigantic, acolo unde au pututt realiza gif-uri memorabile.

Am colectat astfel peste 20.000 de doze de aluminiu. Așadar, nu doar că am încurajat reciclarea, alături de partenerii noștri, Canpack Recycling și GreenPoint Management, ci am reușit și să reciclăm și peste 345 de kg de aluminiu.

În doar 4 zile de festival 😊!

Ciucaș la Oktoberfest

Și în acest an, participanții Oktoberfest responsabili au fost recompensaţi pentru contribuţia la colectarea ambalajelor din aluminiu.

De premii, recompense răcoritoare și de colectare s-a ocupat Ciucaș, brandul de bere care face cu fiecare acțiune pași concreți pentru îndeplinirea misiunii de a păstra natura curată.

Pentru fiecare șase doze de aluminiu aduse la aparat spre reciclare, oaspeții au fost cinstiți cu câte un draft rece de Ciucaș Malzbier în ediție limitată.

Așa am reușit să colectăm (și să reciclăm, cu ajutorul CAN PACK Group și Green Point Management), 1348 de doze de aluminiu.

Inițiativa Ciucaș „Păstrează natura curată”

În vara acestui an, brandul de bere Ciucaş a derulat acţiuni de colectare separată a deşeurilor în 8 dintre locurile de relaxare amenajate în natură.

Prin intermediul programului „Păstrează natura curată”, în perioada 22 iulie – 14 august, Ciucaş a venit mai aproape de consumatorii săi şi de natură și a răsplătit consumatorii responsabili cu câte o bere răcoritoare pentru oricare cinci ambalaje aduse pentru reciclare.

În acest sens, au fost amplasate câte un aparat de colectare a dozelor de aluminiu şi câte două urne pentru colectarea sticlei şi a ambalajelor PET în Poienile Ciucaș din Răşinari, Valea Zânelor, Lacul Noua, Valea Doftanei, Budeasa, Bucov, Haleş şi Poiana C. A. Rosetti.

În cele 4 săptămâni de campanie, alături de consumatorii conduși de aceeași misiune, brandul Ciucaș a reușit să colecteze 720 kg de ambalaje (peste 8000 de doze, PET-uri și sticle).

Pentru că suntem adepții parteneriatelor cu sens, și această acțiune s-a desfășurat cu ajutorul partenerilor de la GreenPoint Management și Canpack Recycling, care ne-au ajutat cu colectarea și reciclarea deșeurilor.

Mottoul acestei campanii ,,Natura îţi mulţumeşte, Ciucaş te cinsteşte” a fost îndeplinit cu real succes!