Colectare & reciclare la festival 2021

Pentru al șaselea an consecutiv am implementat și în 2021 activități de responsabilizare și susținere a transformării sustenabile în cadrul festivalului UNTOLD. 

Brandul de bere URSUS a pregătit pentru festivalieri o serie de activări și competiții destinate să stimuleze consumul responsabil de alcool și comportamentul responsabil pentru mediu.

O faptă bună este tot ce este necesar, iar participanţii la festival au fost invitați să returneze dozele de bere consumate direct la automatele instalate în incinta festivalului, pentru a câștiga premii și accesorii pentru distracție, în funcție de numărul de doze aduse la aparatele de colectare.

Pentru fiecare cinci doze, aceștia au primit un set de stickere de festival, la opt doze, un magnet, iar la 15 doze un tricou din ediția limitată URSUS UNTOLD. 

Ne-am continuat cu sârg și misiunea de a promova colectarea și reciclarea. Am reușit astfel să colectăm o cantitate totală care a depășit o tonă de doze de aluminiu.

Întreaga cantitate de aluminiu colectată a fost transformată apoi, într-un interval de 60 de zile, în noi cutii pentru îmbutelierea băuturilor, aluminiul fiind printre puținele materiale de ambalaj care pot fi reciclate și utilizate în mod repetat.