Voluntariat angajați 2021

Și în 2021 un număr record de angajați ai Ursus Breweries și-au unit forțele pentru a sprijini comunitățile din care facem parte și activăm. De data aceasta, de la distanță, în cadrul programului de voluntariat „Livada URSUS”.

Prin acest program, realizat cu sprijinul Asociației Viitor Plus, aproape 750 de colegi au plantat simultan, la finalul lunii noiembrie, aproximativ 1500 de pomi fructiferi. Ca urmare a multitudinii de zone în care s-a desfășurat concomitent programul de voluntariat, fiecare angajat a contribuit la crearea unei livezi simbolice, care se „întinde” în aproape toată țara.

Fiecare angajat Ursus Breweries a avut la dispoziție doi pomi fructiferi, unul pe care să-l planteze personal și pe al doilea să îl ofere cuiva drag pentru a reface, printr-un gest simbolic, interacțiunea umană influențată de perioada restricțiilor.  

Acțiunea de plantare, desfășurată simultan în București, Cluj, Timișoara, Brașov, Buzău și nu numai, a marcat în același timp Ziua Internațională a Voluntariatului, care promovează și recunoaște munca voluntarilor de pretutindeni.

A fost modalitatea noastră de a ne alătura programului Plantarea virtuală „Adoptă un copac!”, prin care Asociația Viitor Plus contribuie la plantarea cât mai multor copaci, de la distanță.