Copyright


Continutul acestui website este proprietatea copyright ©2009 a Ursus Breweries. Toate drepturile rezervate.

 

Ursus Breweries va autorizeaza sa copiati materialele  publicate pe acest website numai in scopuri personale, necomerciale, sub rezerva respectarii conditiilor de mai jos. In schimbul acestei autorizari, sunteti de acord ca orice copie pe care o veti realiza dupa aceste materiale se va supune drepturilor de copyright si altor avertismente privind proprietatea intelectuala, in aceeasi forma si in acelasi mod ca si originalul.

 

Daca nu se specifica mai sus, nimic din aceasta declaratie nu va fi interpretat ca oferind, in mod implicit sau prin precluziune sau in alt mod, o licenta sau un drept in baza vreunui brevet, marci comerciale sau copyright al Ursus Breweries sau al unei terte parti.

 

Materialele de pe acest website nu pot fi altfel reproduse, distribuite sau transmise niciunei alte persoane sau integrate in vreun fel intr-un alt document sau sub o alta forma fara permisiunea scrisa a Ursus Breweries.

 

Informatiile de pe acest website sunt prezentate de noi cu buna credinta si provin din surse considerate fiabile. Informatiile nu servesc drept recomandari financiare sau de alta natura. Nimic de pe acest website nu trebuie interpretat ca o invitatie sau incitare la tranzactionarea de actiuni ale companiei sau ale oricarei alte companii.

 

Ursus Breweries nu prezinta nicio garantie referitoare la alte website-uri care pot fi accesate prin acest website si prin urmare nu isi asuma raspunderea pentru continutul sau utilizarea unor astfel de website-uri sau pentru informatiile continute de acestea.

 

Ursus Breweries nu va fi raspunzatoare fata de nicio parte pentru nicio forma de pierdere sau dauna suferita ca urmare a utilizarii sau bazarii pe informatiile continute de un astfel de website sau de orice website care poate fi accesat prin acest website.

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide