Urmareste-ne


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


D`ale Gurii Dunarii

De cativa ani, Ursus Breweries s-a implicat deopotriva in promovarea unicitatii Biosferei Delta Dunarii la nivel European, dar si in proiecte de colectare selectiva si reciclare a deseurilor din zona.

 

D’ale Gurii Dunarii, proiect initiat de asociatia Salvati Dunarea si Delta si sustinut de catre Ursus Breweries a fost un proiect care continua initiativele din anii trecuti, intr-o alta forma.

 

Ursus Breweries crede in antreprenoriat si stie ca cel mai valoros ajutor este atunci cand inveti comunitatile locale sa isi promoveze si sa isi valorifice traditiile in vederea rezolvarii unor nevoi specifice. Acest proiect a fost o provocare pentru comunicatile care traiesc in Delta Dunarii in vederea constientizarii puterii de autopromovare si a importantei autoimplicarii comunitatii in a-si identifica si gasi solutii pentru problemele lor.                    

 

Astfel, Asociatia Salvati Dunarea si Delta a organizat, in data de 10 octombrie 2009, la Uzlina, prima editie a festivalului de gastronomie si traditii culturale „D’ale Gurii Dunarii”, in cadrul caruia sase comunitati din Delta Dunarii au concurat pentru unul dintre cele trei premii puse in joc: Marele Premiu Ursus Breweries (3.000 de euro), Premiul Special eJOBS (2.000 de euro) si Premiul „Radu Anton Roman” (1.000 de euro).

 

Marele Premiu Ursus Breweries a fost castigat de echipa din Sarichioi, dupa parcurgerea si obtinerea celui mai bun scor in cadrul celor 4 probe de concurs.  Cei 3.000 de euro oferiti de Ursus Breweries vor fi folositi de catre comunitatea locala pentru rezolvarea unor probleme locale.  


Pe locul al doilea s-a clasat echipa din Sarighiol de Deal care a castigat astfel 2.000 de euro pentru comunitate si premiul „Radu Anton Roman” a fost castigat de echipa din Crisan, cei 1.000 de euro, oferiti de Asociatia Salvati Dunarea si Delta vor fi folositi pentru renovarea bisericii din localitate.

 

Prin derularea si finantarea acestor proiecte esentiale pentru comunitatile Deltei, festivalul de traditie culinara „D’ale Gurii Dunarii” se inscrie astfel pe linia proiectelor sociale derulate de Asociatia Salvati Dunarea si Delta.

 

Scopul acestui festival a fost de a demonstra ca traditiile gastronomice si culturale ale Deltei constituie solutii viabile de dezvoltare durabila pentru populatia deltaica.

 

 D’ale Gurii Dunarii - festival gastronomic - Delta Dunarii  D’ale Gurii Dunarii - festival gastronomic - Delta Dunarii

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide