Urmareste-ne


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Fundatia Leaders

LEADERS School este singura scoala de leadership din Romania destinata tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Programul este dezvoltat in jurul a trei concepte cheie – leadership personal, leadershipul echipei si comunicare in leadership, aptitudini care, conform studiilor, ii diferentiaza in prezent pe tinerii care ajung sa aiba succes, atat ca antreprenori, cat si ca manageri.

 

 Printre activitatile LEADERS School se numara sesiuni de autocunoastere si setare de obiective, traininguri, ateliere de leadership, intalniri cu lideri romani din domenii diverse (business, arta, sport, societate civila) precum si o simulare de business in care participantii sunt provocati sa construiasca sau conduca timp de 24 de ore o afacere reala. In plus, dupa participarea in program, tinerii au acces intr-o comunitate a viitorilor lideri si beneficiaza de mentorat gratuit.

Din 2008, cei peste 390 de absolventi marturisesc editie de editie ca LEADERS School le-a schimbat intr-un fel sau altul viata, modul de a gandi: Latif Stoica, absolvent: “LEADERS School este un game-changer. Te duce de la batut mingea in spatele blocului la campionatul national in doar sase zile.” 


 LEADERS Academy este rezultatul celor 14 ani in care Fundatia LEADERS a participat activ la formarea liderilor din Romania. Abordarea neconventionala pe care o propune programul este dedicata liderului contemporan – autentic, mereu in miscare, inovativ si integru. LEADERS Academy a fost creat pentru managerii aflati in tranzitie spre o pozitie de conducere si tinerii antreprenori romani de peste 25 de ani, care au fost recent promovati sau experimenteaza un nou rol de management. Cele 4 componente cheie, care ii vor ajuta pe participanti sa-si inteleaga mai bine comportamentul de leadership si sa-si conduca echipele mai eficient sunt: activitati experientiale - prin intermediul carora participantii sunt scosi din zona de confort si provocati sa isi depaseasca limitele prin activitati inedite de supravietuire si de nautica, s​imularile de business - in care sub indrumarea unui antreprenor de success, participantii  vor construi un business de la zero sau vor conduce o afacere deja existenta, pe bani reali, avand clienti reali, intalniri cu lideri autentici care inspira si nu in ultimul rand coaching si pe durata intregului program.

 

       sala

 

leaders    leaders

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide