Urmareste-ne


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Politica de comunicare comerciala

Ursus Breweries si-a asumat responsabilitatea stabilirii si respectarii unor principii de autoreglementare in toate activitatile sale de comunicare. Aceste principii au fost dezvoltate la nivel de grup Asahi Breweries Europe Group si se aplica in egala masura in toate tarile in care grupul are operatiuni.


In acelasi timp, Ursus Breweries, ca membru in asociatia Berarii Romaniei, sustine eforturile industriei de bere prin promovarea unei atitudini responsabile fata de consumul de alcool, atitudine reflectata si in principiile Codului de Comunicare Comerciala.


In acest sens, orice persoana fizica, juridica sau entitate a Statului, ne poate sesiza in legatura cu posibile devieri sau incalcari ale principiilor Politicii de Comunicare Comerciala a Ursus Breweries la adresa de e-mail : comunicare.comerciala@asahibeer.ro.


Pentru a depune corect o sesizare, simplificand astfel inregistrarea si solutionarea acesteia, va rugam sa redactati cu maxima concizie si claritate sesizarea si sa specificati intotdeaua: obiectul sesizarii, care sunt elementele pasibile de incalcarea a Politicii de Comunicare Comerciala, ce prevederi pot incalca in opinia dumneavoastra comunicarile comerciale ale Ursus Breweries si, nu in ultimul rand, datele dumneavoastra de contact pentru a va putea trimite raspunsul la sesizare.


Va rugam de asemenea sa atasati si materialele la care faceti referire sau, in cazul in care nu puteti face acest lucru, mentionati intotdeauna, cu exactitate, unde a fost vazuta comunicarea comerciala in cauza (de exemplu, pentru spoturi TV - pe ce post, ziua si ora; pentru print - publicatia, numarul publicatiei si pagina; pentru internet - adresa paginii etc).

 

Sesizarile referitoare la toate comunicarile comerciale ale Ursus Breweries pot fi depuse prin email la adresa comunicare.comerciala@asahibeer.ro sau transmise catre Consiliul Roman pentru Publicitate accesand pagina de internet: www.rac.ro

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide