Urmareste-ne


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


URSUS Breweries

 

URSUS BREWERIES ESTE NUMELE FOSTELOR OPERATIUNI SABMILLER IN ROMANIA

 

Ursus este simbolul radacinilor noastre locale, reprezentand mostenirea noastra romaneasca, dar si numele uneia dintre marcile care alcatuiesc portofoliul companiei. Breweries denota statutul international al companiei, ca parte a unuia dintre cei mai mari producatori de bere din lume, Asahi Breweries Europe Ltd.

 

Din 2002, URSUS S.A si Timisoreana S.A fuzioneaza intr-o singura companie integrata si anume Compania de Bere Romania S.A.

 

In 2004, SABMiller plc a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Aurora Brasov, companie care va fuziona in acelasi an cu Compania de Bere Romania S.A Un an mai tarziu, in 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries.

 

Ursus Breweries are un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell. In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov , Buzau si Timisoara si o mini-facilitate de productie in Cluj.

 

Ursus Breweries este o societate comerciala pe actiuni, administrata in sistem dualist, cu sediul in Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 43, Floreasca Park, Corp A, et. 2, Sector 2, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/20456/2005 din 6.12.2005 si codul unic de inregistrare 199095.

 

Capitalul social subscris si varsat al Ursus Breweries S.A. este in valoare de 26568425.70 RON.

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide