Urmareste-neAplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Vino alaturi de noi

Robert Uzuna - Corporate Affairs Director


Liliana Cojocaru – Senior Commercial Finance Manager


Daca este sa sumarizez intr-o fraza ar suna cam asa: interactiune permanenta cu oamenii, piata si cifrele si prezentarea corecta a acestor realitati in situatiile financiare.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Noutatea, schimbarea, freamatul din birou pentru a castiga lupta din piata, pentru viziunea 2020!! Faptul ca totul este in miscare si continua adaptare iar noi, cei din financiar, trebuie nu doar sa tinem pasul ci chiar sa fim inaintea tuturor prin gasirea unor solutii care sa duca la cresterea sau imbunatatirea vitezei de reactie in piata.

Ce iti place la Ursus Breweries?

Dorinta si capacitatea de a se misca in directia tintita. Chiar PUTEM!!

Lucia Velea – Senior Human Resources Business Partner Commercial & Support


Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Rolul meu cel mai important este sa ii sprijin pe angajatii nostri sa aiba sau sa lucreze in echipe bine pregatite, eficiente si motivate care sa ii ajute sa obtina succesul pe care si-l doresc. In acelasi timp, incerc sa ma apropii de colegi, sa inteleg care sunt nevoile lor si sa ii ajut sa se dezvolte, sa inteleaga si sa accepte sa fie parte a schimbarilor care sunt atat de frecvente, dar si absolut necesare in viata unei organizatii.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Si astazi, dupa aproape 15 ani de cand mi-am inceput cariera in Ursus Breweries, ceea ce ma motiveaza cel mai mult este sa descopar in fiecare zi ca ceea ce fac e important; e important pentru companie, pentru oamenii ei, dar si pentru mine personal, pentru ca fiecare zi imi aduce ocazia de a invata ceva nou, de a raspunde unei noi provocari.

Ce iti place la Ursus Breweries?

Ursus este o companie care e interesata de angajatii sai, de dezvoltarea lor si apreciaza contributia fiecarui angajat. Asta ma face sa vin cu drag la munca in fiecare zi. De asemenea, imi place ca nu uitam niciodata sa ne sarbatorim succesele sau sa ne mandrim cu angajatii nostri.

Mircea Gavrila – Manufacturing Development Director


Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Coordonez activitatile de imbunatatire si eficientizare in departamentul Tehnic al Ursus Breweries, folosind princiipiile de World Class Manufacturing. Cu alte cuvinte, ma asigur in fiecare zi ca livram produse de o calitate excelenta, apreciata de catre consumatorii nostri.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Colegii exceptionali care fac mediul de lucru placut si activitatea bazata pe obiective si rezultate.

Ce iti place la Ursus Breweries?

In primul rand, berea. Sunt mandru de munca noastra, a tuturor berarilor din Ursus, de a crea o bere buna, iubita de consumatori. Pe langa asta, ma bucur sa lucrez intr-o companie cu o cultura organizationala bazata pe etica, respect si performanta.

Cristiana Vaideanu – Head of Insights


Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Intelegerea nevoii de research si insights necesare in sustinerea procesului decizional la nivelul organizatiei. De asemenea, creem planuri de research pe care le coordonam si le diseminam in interiorul in organizatiei.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

In primul rand succesul marcilor noastre, success la care contribuim zi de zi prin munca noastra. De asemenea, implementarea recomandarilor construite de noi pe baza research & insights sunt importante pentru noi si ne sprijina in a ne continua munca.

Ce iti place la Ursus Breweries?

Spiritul de echipa si puterea unitara de a actiona, la care se adauga colegii mei, oameni cu adevarat speciali.

Marian Olteanu – On Premise & Events National Channel Manager


Senior Brand Manager in Ursus Breweries este unul din cele mai complete joburi de marketing din piata. Responsabilitatile principale se impart in:

  • Management al profitabilitatii marcii si al performantei principalilor factori de impact asupra profitului;
  • Activitati de “marketing pur” in zona de produs (dezvoltare produse si ambalaje, management gama de produse, etc), pret (strategie si proiecte), distributie, comunicare (incluzand pozitionare de marca, dezvoltare de platforme creative, dezvoltare si implementare de campanii / proiecte, etc) si insights / consumator.
  • Strategie de marca (strategie, planificare anuala, dezvoltare de proiecte)
  • Management si coordonare (management al echipei de brand, coordonare a echipelor de proiect)

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

In plan profesional, este vorba in primul rand de un sentiment de “crestere” continua si de noutate, care vine din jobul in sine – cat de complet si complex este. Este extrem de important sentimentul ca esti mai bun sau ca stii mai multe lucruri decat ieri – aceasta iti da incredere in fortele proprii si elan pentru ziua de maine.

In plan personal, este vorba de aprecierea celor din jur, a prietenilor sau a consumatorilor. Este vorba de ultimul test al unei campanii sau al unui produs nou, respectiv cel cu realitatea – iar o parere buna sau un zambet pot face o zi sa fie mai frumoasa.

Ce iti place la Ursus Breweries?

As putea sa fac o enumerare lunga, dar as vrea sa vorbesc despre un singur lucru, respectiv despre colegii mei. In 7 ani de cand sunt in Ursus Breweries mi-am facut o multime de prieteni si cunostinte, oameni care stiu sa pastreze un echilibru intre viata personala si cea profesionala, de la care am invatat multe si alturi de care am facut lucruri de care putem sa fim mandri.

Marius Gavan – Local Applications & Release Manager


Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Intr-o propozitie ar suna cam asa: Sprijinirea companiei in consolidarea avantajului competitiv prin dezvoltarea și managementul echipei de business applications. Aceasta insa nu spune mare lucru deoarece rolul meu presupune o munca de echipa in care fiecare este specilizat pe un domeniu, presupune o continua comunicare pe verticala si orizontala cu organizatia locala si organizatia globala de IT, presupune urmarirea bugetului, managementul furnizorilor, al dezvoltarilor, al proiectelor , al aplicatiilor si in primul rand, dezvoltarea echipei cu care lucrez.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Faptul ca e un rol provocator, in care ai mereu ceva de invatat si de la cine invata, siguranta si atmosfera de la locul de munca, posibilitatea de a-mi satisface pasiunea pentru acel rol si faptul ca ceea ce fac va fi folosit de multi oameni.

Imi place sentimentul pe care il obtin din indeplinirea unei sarcini, in care depasesc obstacolele si-mi realizez obiectivele propuse impreuna cu sentimentul de crestere ca si individ sau dezvoltarea competentelor, eficientei si calitatii mele ca si om.

Ce iti place la Ursus Breweries?

Fac parte din echipa  Ursus de mai multi ani si mereu am avut obiective diversificate care nu m-au lasat sa ma plictisesc. Imi place mediul de lucru, oamenii cu care lucrez si interactionez, posibilitatile de dezvoltare personala iar cultura si valorile companiei se impletesc intr-un mod placut cu ceea ce-mi doresc eu de la un angajator. In plus, lucrez la o companie de bere, cea mai buna bere din Romania!

Raul Neagoe - Regional Sales Manager

Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

In linii mari si plecand de la obiectivele companiei, rolul meu presupune realizarea target-ului fiecarui judet in mod lunar. Pentru aceasta, se structureaza strategia de trade specifica fiecarei zone facand constant analiza contextului, competitiei pentru a vedea exact ariile ce pot fi atacat si apoi se realizeaza planurile tactice pentru fiecare judet, aliniate si cu Trade Marketing.

Monitorizarea investitiilor, atat din punct de vedere volumetric cat si al executiei Sales Driveri-lor in locatii.

Coordonarea echipei prin realizarea de intalniri fata in fata si de coaching in teren, Area Trade Manager – Trade Representative si Area Trade Manager – Sales Representative. In cadrul acestor sesiuni lucram la setarea obiectivelor lunare, urmarirea realizarilor si a executie in teren conform standardelor, realizam evaluari pe obiective si punctam lucrurile ce merg bine si cele care au nevoie de imbunatatiri.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Ca si constructie personala, sunt motivat de reusita, de success, atat cel personal, cat si cel al echipei mele. Fac lucrurile cu pasiune si imi plac “riscurile asumate” indreptate catre realizarea tintelor.

Totodata, imi pastrez entuziasmul si tenacitatea atunci cand imi sunt recunoscute reusitele.

Implicit, partea financiara este o motivatie  importanta.

Ce iti place la Ursus Breweries?

Imi place echipa Ursus Breweries pe care o conduc si intreaga echipa R4. Produsele Ursus Breweries sunt cele mai bune si-mi place s-o spun si altora.  De asemenea imi plac provocarile si aspiratiile companiei care ma tin in “priza”.

De asemenea, imi place ca stim si sa sarbatorim reusitele.

Marius Grigoruta – Territory Trade Marketing Manager

Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Rolul meu presupune in mod constant: negocieri cu clientii noi din zona de activitate, cat si cu potentiali clientii importanti, mentinerea de relatii solide cu clientii din zona alocata, securizarea locatiilor Ursus Breweries. De asemenea este, de datoria mea sa aduc o contribuitie la marirea portofoliului de clienti ai companiei, sa sustin dezvoltarea zonei alocate, sa sustin sporirea continua a vizibilitatii brand-urilor noastre, sa contribui la implementarea si monitorizarea desfasurarii de promotii  si la listarea si monitorizarea atenta a noilor SKU-uri in locatii. 

Totodata intre in lista mea de responsabilitati si obtinerea continua de date din piata referitoare atat la situatia companiei, cat si la cea a concurentei, precum si prezentarea de propuneri pentru imbunatatirea rezultatelor, identificarea problemelor existente si a posibilelor solutii pentru acestea si identificarea continua de oportunitatilor de piata.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

Unul dintre motoarele motivatiei mele sunt dorinta de a fi cel mai bun in segmentul meu de activitate, de a progresa in continuu si de a-mi spori posibilitatile de dezvoltare in cariera. Iar un altul ar fi descoperirea de noi posibilitati si orizonturi care sa-mi imbogateasca cunostintele si sa ma ajute sa evoluez atat pe plan profesional, cat si pe plan personal 

Ce iti place la Ursus Breweries?

La Ursus Breweries apreciez lipsa rutinei, provocarea de a ma confrunta cu noi situatii, posibilitatea de a lucra si de a cunoaste oameni noi zi de zi, dezvoltarea unei necesitati de adaptare continua la noile provocari si de a descoperi solutii la toate situatiile ivite.

Insa, lucrul care imi place cel mai mult la Ursus Breweris este recunoasterea meritelor si a efortului depus de catre companie si colegi.

Andreea Tudorache – Strategy Senior Financial Analyst

Ce presupune rolul tau in Ursus Breweries?

Commercial Finance reprezinta functiunea departamentului de Finance care ofera suport colegilor din celelalte departamente in analiza financiara, evaluarea initativelor de business, eficientizarea costurilor si alinierea cu obiectivele financiare ale companiei. Mai exact, echipa de Sales Finance, din care fac parte, are ca business partner departamentul de Sales & Distribution.

Ce te motiveaza in ceea ce faci?

In principal motivatia vine din specificul job-ului respectiv acela de colabora indeaproape cu colegii din zona de Commercial avand astfel posibilitatea de a intelege mai bine modalitatile de operare ale business-ului. De asemenea imi ofera motivatie si satisfactia care vine din faptul ca munca de echipa dintre Commercial Finance si Sales & Distribution poate asigura succesul deplin (atat din punct de vedere financiar cat si commercial/operational).

   

Ce iti place la Ursus Breweries?

Sunt multe lucruri care imi plac foarte mult la Ursus, insa primele care imi vin in minte sunt: colegii datorita atitudinii pozitive, deschiderea si profesionalismul de care dau dovada precum si mandria de a fi berar a fiecaruia dintre noi.

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide