Urmareste-neAplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Departamente

 • Corporate Affairs

  Echipa noastra de Corporate Affairs exemplifica devotamentul si respectul Ursus Breweries fata de societate si fata de mediu.

   

  Cum putem produce bere folosind mai putina apa? Cum putem reduce consumul iresponsabil de alcool? Cum putem continua sa reducem amprenta noastra de carbon? Cum urmarim, monitorizam si comunicam succesele noastre in aria responsabilitatii sociale corporatiste si a dezvoltarii durabile?

   

  Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care echipele noastre de Corporate Affairs raspund si provocarile pe care ne ajuta sa le rezolvam. Departamentul Corporate Affairs se ocupa de plasarea companiei in aria producerii de bere in cel mai etic, durabil si transparent mod posibil. Ursus Breweries sustine societatea in interiorul careia isi desfasoara activitatea in cel mai corect si constant mod.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentului Corporate Affairs prin intermediul unei game largi de oportunitati la toate nivelurile, in domenii precum: Comunicare Externa, Relatii Guvernamentale, Responsabilitate Sociala Corporatista, Dezvoltare Durabila, Comunicare Interna si Managementul Reputatiei.

 • Financiar

  Departamentul financiar analizeaza si monitorizeaza performanta companiei, oferind in acelasi timp sprijin managerilor nostri pentru a identifica solutii prin care compania isi poate imbunatati eficienta, creste profiturile si reduce costurile.

   

  Ursus Bereweries construieste echipe ce inteleg complexitatea si dinamica unui business aflat intr-o continua miscare, intr-o piata aflata in continua schimbare. Ele creaza si implementeaza strategii de crestere financiara durabila si ofera cadrele potrivite de reglementare care sa asigure ca afacerea noastra va continua sa fie o alegere potrivita pentru investitii pe termen lung.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentului Financiar prin intermediul unei game largi de oportunitati la toate nivelurile, in domenii precum: contabilitate, management financiar comercial, taxe, trezorerie, analiza si planificare financiara, raportare si control, strategie financiara, audit si risc.

 • Resurse Umane

  Oamenii nostri sunt avantajul nostru competitiv, sunt ingredientele principale ce fac diferenta dintre noi si competitie.

   

  Investim in acest departament la fel de multe resurse precum si in celelalte departamente cheie pentru dezvoltarea unor procese complexe si eficiente care sa ne asigure ca vom identifica, dezvolta si pastra cei mai potriviti oameni pentru a construi impreuna cea mai buna companie.

   

  Oamenii nostri sunt cei care fac Ursus Breweries compania care este astazi. Afacerea noastra este una de succes, deoarece echipele noastre de resurse umane inteleg obiectivele de afaceri, lucreaza proactiv pentru a construi parteneriate de durata in cadrul companiei si pentru a intelege valoarea comerciala pe termen lung a oamenilor nostri.

   

  Ursus Breweries ofera posibilitati de incepere si dezvoltare a carierei in cadrul departamentului de Resurse Umane in arii precum: HR business partnering, Talent Management, Talent Acuisition, design organizational, training si dezvoltare si managementul compensatiilor si beneficiilor.

 • Marketing

  Echipa de marketing detine acea provocare, dar si responsabilitate considerabila de a promova un portofoliu extrem de complex de marci de beri, atat locale, cat si internationale: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Redd’s, Stejar, Azuga, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell.

   

  Prin maximizarea potentialului marcilor locale, prin dezvoltarea unor marci noi inovative si prin introducerea marcilor internationale pe piete noi, ne asiguram ca brandurile noastre sunt prima alegere a consumatorilor.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentului Marketing prin intermediul unei game largi de oportunitati la fiecare nivel, in domenii precum: Brand Management, Innovation, Market Development, Customer and Trade Insights, Trade si Category Marketing.

 • Departamentul IT (Tehnologia informatiei)

  In cadrul acestui departament vei avea ocazia sa detii un rol esential in cadrul functiunilor de suport. Echipele din cadrul acestui departament asigura functionarea corecta si constanta, precum si optimizarea sistemelor informatice (hardware si software) si implementarea noilor tehnologii ce ajuta compania sa isi pastreze avantajul competitiv.

   

  Echipa IT este formata din specialisti pe arii diversificate de expertiza, cum sunt: Business Systems, Application Architecture, Portal Services, Network Technology Services, Programme Office, Information Security, participand astfel la crearea de echipe de proiect inter-departamentale ce dezvolta si implementeaza solutii bazate pe tehnologie pentru o varietate de obiective prezente si viitoare de afaceri.

 • Productie

  Oamenii angajati din departamentele Fabricare Bere, Imbuteliere, Inginerie, Asigurare Calitatii si Supply Chain lucreaza la cele mai inalte standarde tehnice, facand parte dintr-o echipa profesionista ce are ca principal obiectiv atingerea excelentei operationale in departamentul tehnic.

   

  Ursus Breweries este una dintre primele companii din Romania care a aplicat principiile si practicile World Class Manufacturing in productie. In centrul acestor principii se afla continua dezvoltare profesionala a angajatilor nostri, intretinerea bazata pe tehnici avansate a echipamentelor si managementul proceselor si a calitatii din fabricile noastre.

   

  Initiativa globala de dezvoltare durabila a SABMiller „Ten Priorities. One Future.” alaturi de certificarile obtinute pentru implementarea sistemelor de management ISO 22 000, ISO 14 001 si OHSAS 18 001 confirma atentia pe care o acordam produselor noastre precum si mediului inconjurator in care ne desfasuram activitatea.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentului Tehnic pentru toate nivelurile de pregatire, oportunitati ce variaza de la roluri locale sau regionale de tehnician si specialist cu pregatire mecanica, electrica, automatizari, chimie alimentara si management, pana la roluri de management operational unde responsabilitatile sunt mult mai complexe, precum si in domenii conexe cum ar fi managementul proiectelor, strategie industriala si administratori de baze de date.

 • Procurement

  Succesul unei afaceri este dezvoltat si intretinut de o suma de factori importanti. Departamentul nostru de achizitii isi sustine aportul in cadrul acestei reusite prin gestionarea in mod exceptional a logisticii.

   

  Identificand si selectand materii prime de cea mai inalta calitate la cel mai bun pret, gestionand costurile de transport, totul sub clara promisiune a unui comert etic, ecologic si sustenabil, departamentul procurement ofera cariere provocatoare, o serie variata de oportunitati la fiecare nivel, in domenii precum achizitii de materii prime, echipamente si servicii.

 • Demand Chain

  Un punct esential in relatia cu clientii nostri, departamentul care prin toate ariile sale de expertiza asigura satisfacerea clientilor finali, demand chain presupune estimarea cererii, depozitarea si distributia fizica in piata a produselor Ursus Breweries si comunicarea constanta cu clientii in chestiuni specifice, mai exact, este format din Demand Planning, Centrul National de Distributie si Customer Service.

   

  Echipa din Demand Planning realizeaza un forecast detaliat al cererii clientului, prin metode profesioniste si colaborare cu forta de vanzari. Forecastul cererii reprezinta inputul principal pentru planificarea productiei iar echipa din Centrul National de Distributie planifica la nivel national comenzile primite pe zile si centru de distributie tinand cont de o serie de factori (disponibilitate stoc, cost distributie, prospetimea berii).

   

  Punctul unic de contact in relatia cu clientii pentru informatii privind status comenzi si documente, reclamatii de calitate, retur de ambalaje sau neconformitati la livrare este intretinut de catre echipa Cutomer Service.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentului Demand Chain prin intermediul unei game largi de oportunitati la fiecare nivel, in domenii precum planificare logistica si managementul distributiei.

 • Vanzari si Distributie

  Fiind responsabile de gestionarea relatiilor comerciale curente, dezvoltarea unor noi oportunitati de afaceri si de contributia cu idei pentru pozitionarea si succesul marcilor noastre, echipele de vanzari si distributie lucreaza in mod continuu la ridicarea standardelor si a rezultatelor in fiecare an.

   

  Alaturi de departamentul de Marketing , echipele de vanzari si distributie dezvolta si aplica strategii inovative, construiesc relatii pe termen lung cu partenerii nostri comerciali si contribuie considerabil la cresterea succesului companiei.

   

  Ursus Breweries ofera cariere in cadrul departamentelor Vanzari prin intermediul unei game largi de oportunitati la fiecare nivel, in domenii precum: Regional, Key si National Account Management, Managementul Vanzarilor, Managementul Distribuitorilor Planificare, Dezvoltarea canalelor de distributie si Category Management.

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide