Urmareste-neAplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


De ce Ursus Breweries?

 

10 prioritati, un viitor si o singura companie

 

Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Pe langa portofoliul nostru puternic punem mare accent pe oamenii nostri, ei fiind avantajul nostru cel mai durabil.

 

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Asa cum alegem cu grija ingredientele din berea noastra, la fel de multa pasiune punem si in dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri. Spirit de echipa, caracter intreprinzator, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – aceste sunt doar cateva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru de la Ursus Breweries. Totodata si stilul de conducere promoveaza atat dezvoltarea companiei, cat si a persoanelor din cadrul acesteia.

 

Dezvoltarea unei culturi a performantei este o prioritate a managementului companiei, punandu-se mare accent pe comunicare intre nivelurile ierarhice, oferirea si primirea feedback-ului constructiv, recunoasterea si recompensarea performatelor si permanenta dezvoltare a abilitatilor noi, precum si consolidarea celor deja existente.

 

Ursus Breweries este un loc care ofera angajatilor reale oportunitati de dezvoltare, incurajandu-i sa aiba spirit intreprinzator si sa isi asume responsabilitati. Mai mult decat atat, cultivand o cultura a colaborarii atat interpersonale cat si intre departamente, la Ursus Breweries lucram si castigam in echipa!

 

Avand un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell, mediul de lucru este intotdeauna dinamic si plin de provocari, fiecare zi aducand ceva nou.

 

Ursus Breweries inseamna mai mult decat o companie, fiind un drum spre succes! Daca esti o persoana implicata si voluntara, intreprinzatoare, daca ai spirit de echipa, initiativa si cunostinte in diferite domenii, daca inveti repede si iti doresti sa evoluezi atunci alatura-te echipei noastre si descopera universul Ursus!

 

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide