Urmareste-neAplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Aplică

Poți încărca atât CV, cât și scrisoare de recomandare.


Ce cautam?

Orientare pe rezultate

Concentreaza-ti intreaga activitate pe obtinerea unor rezultate concordante cu cerintele pietei, fii mereu pregatit sa-ti depasesti limitele si nu uita cat de important este sa-ti asumi responsabilitatea deciziilor si a muncii pe care o desfasori.

Viziune strategica

Este important sa detii capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu si de a fi mereu pregatit sa gandesti "out of the box”. Viziunea ta poate face diferenta si poate asigura succesul continuu al brandului nostru.

Perspectiva inovatoare

Sustinem si ne dorim alaturi de noi oameni inventivi, cu spirit antreprenorial, cu dorinta de a schimba si promova schimbarea atunci cand ea este necesara. Asadar, fii inovator si poti face parte din echipa noastra.

Spirit de echipa

Munca in echipa ne defineste, iar atmosfera de lucru este cea care ofera oamenilor imboldul de a fi cei mai buni. Ca atare, ne dorim sa fii un bun coleg, sa-ti dezvolti competentele de socializare si inter- relationare atat pentru a construi un mediu de lucru placut, cat si pentru a solidifica relatiile cu partenerii nostri.

Competente de lider

Companiile de succes sunt cele ce detin lider autentici. Fii unul dintre acestia, dezvolta echipe performante si ai un loc asigurat alaturi de noi.

Integritate si etica

Consideram necesara si normala promovarea unei munci bazate pe etica si integritate, apreciem si recompensam oamenii care inteleg si adopta valorile brandului si nu in ultimul rand, mizam pe echidistanta si respect.

Unelte

Dimensiune font Feeduri RSS Adauga pagina la favorite Cautare rapida Trimiteti-ne un feedback Printeaza pagina x Inchide